no-image
Представяне на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“

ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“ е утвърдена търговска марка и лидер на българския застрахователен пазар. Компания с почти 55 годишна история, наложила се като символ на доверие, професионализъм и изпълнени обещания. 

Предлага над 150 вида застрахователни продукти

Близо 1 милион клиенти се обслужват от дружеството всяка година, година след година, защото намират адекватна застрахователна защита за бизнеса, за семейството и за самите себе си

САМО ПОПИТАЙТЕ!  HYPERLINK „http://www.bulstrad.bg“ www.bulstrad.bg.

Основен акционер в дружеството е ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП – водещ австрийска застраховател и една от най-големите финансови групи в Централна и Източна Европа с почти 190 годишна история. С притежаваните от нея 50 компании в 25 страни, групата е един от пазарните лидери в този район на света. 

От 1967 г., когато дружеството регистрира своя брокерска компания в Лондон и до днес European Insurance and Reinsurance Brokers осигурява директна връзка на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“ с Лондонския и световните презастрахователни пазари.

ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“ поддържа връзки и развива дългогодишни взаимоотношения с редица водещи застрахователни и презастрахователни компании от Великобритания, Франция, Германия, Швейцария, Италия, САЩ, Япония и Скандинавските страни.

ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” е член на престижни международни и местни организации като: Международен съюз по морско застраховане, международен съюз на авиационните застрахователи, Асоциация на българските застрахователи (АБЗ), Национално бюро на българските автомобилни застрахователи (НББАЗ), Конфедерация на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), Фондация „Проф. д-р В. Гаврийски”.  

Признание за високото качество на предлаганите от дружеството продукти и услуги са и множеството награди, сред които: „Най-коректен застраховател на 2013” при изплащане на застрахователни обезщетения за неимуществени вреди по застраховка Гражданска отговорност”, Застраховател с най-добри продукти в «Имущественото застраховане» на второто издание на конкурса „Застраховател на годината 2012 година“, организиран от Българската асоциация на застрахователните брокери. „БУЛСТРАД” е носител наградата за най-добри  автомобилни застрахователни продукти на българския пазар, присъдена от Авто клуб „България”. Дружеството е „Застраховател на годината” за 2007, 2008, 2009 година, както и носител на наградата „Продукт на годината” на Международното изложение “Банки, Инвестиции и Пари” последователно през 2002, 2004, 2005, 2007 година.

Уважавайки интересите на своите клиенти, за тяхното бързо и качествено обслужване, компанията предлага своите продукти в над 73 агенции, в 40 представителства, чрез 325 брокера и почти 2000 агента в цялата страна

За безпроблемното завеждане и обработка на застрахователни претенции се грижи  дъщерна фирма „Ви Ай Джи Сървисиз България“, която разполага с верига от центрове за обслужване на щети на клиенти в 20  големи града в цялата страна: два в София, Бургас, Пловдив, Варна, Велико Търново, Русе, Плевен, Сливен, Шумен, Стара Загора, Благоевград, Разград, Дупница, Враца, Монтана, Хасково, Перник, Пазарджик и Добрич.

За клиентите си дружеството осигурява Помощ на пътя 24 часа/7 дни в седмицата от високо квалифицирани специалисти, с нови собствени специализирани автомобили, снабдени с най-модерно оборудване. Услугата е безплатна за всички притежатели на застраховка „Каско Стандарт”.

Само за Вас, членовете на НСБО и Вашите семейства, ЗАД БУЛСТРАД предлага специално изготвени предложения с преференциални условия за покупка на подбрани застрахователни продукти, изрично съобразени с Вашите потребности. Срещу членска карта, а за членовете на семействата – срещу копие на членската карта, ще получите Вашата преференция от екипа на  Агенция Евроахат, г-н Славчо Геновски и  г-жа Мирослава Лакова. За връзка с тях тел. 02 4232418 , 0889 232 937, 0888 941 242 и адрес  София пл. Славейков 11, ет.2

Очакваме Ви!

Новини